Naswerkt is een professioneel uitzendbureau

      Geen reacties op Naswerkt is een professioneel uitzendbureau

vacatureAl sinds mijn geboorte woon ik in Nijmegen. Ik was daarom ook opzoek naar werk in mijn geboorteplaats. Na een aantal uitzendbureau’s te hebben vergeleken kwam Naswerkt het beste naar voren. Dit heeft te maken met het volgende:

  • Professionals
  • Ervaring
  • Bekend bedrijf
  • Veel vacatures

Ik heb vervolgens telefonisch contact opgenomen met Naswerkt om te kijken wat zij voor mij kunnen betekenen. Telefonisch werd ik erg prettig en professioneel te woord gestaan. Dit gaf mij een goed gevoel. We hebben vervolgens de vacatures doorgenomen en heb gesolliciteerd op een ICT vacature. De vacature stond pas net open, maar kon gelukkig de volgende dag al langskomen voor gesprek. Natuurlijk was ik erg nerveus, maar het verliep uitstekend!

Sollicitatie

Mijn sollicitatie bij het ICT bedrijf verliep geweldig. Het bedrijf sluit goed aan bij mijn wensen en dat is deels de verdienste van Naswerkt. Het is daarom ontzettend belangrijk om een erkend en professioneel uitzendbureau in handen te nemen. Dit zorgt ervoor dat je een goede baan krijgt wat voldoet aan jouw wensen. Ook als werkgever kan je bij Naswerkt terecht. Wel moet je voldoen aan een aantal voorwaarden, voordat je je kan aanmelden. Dit is voor de veiligheid van jezelf, maar ook de werkzoekende. De vacatures zijn erg divers en daarom is het ook echt een aanrader om je aan te melden.

Indien je vragen hebt kan je te allen tijde contact opnemen. Zowel telefonisch als via de mail. Zij staan je graag te woord!

Geef een reactie