Een goede en betrouwbare boekhouding, LAVA Lingewaard!

LavalingewaardHet vinden van een betrokken boekhouder is soms lastig. Bij LAVA Lingewaard weet u waar u aan toe bent. Wij zijn een jong maar kundig bedrijf in boekhouding en administratie voor bedrijven. Naast dat wij de administratie en boekhouding verzorgen voor bedrijven kunnen wij u ook particulier helpen. Ons bedrijf zit gevestigd in het dorp Bemmel, dit ligt in de gemeente Lingewaard. Wij hebben een lange ervaren met verschillende werkzaamheden binnen de administratie. Sinds 2012 helpen wij al veel bedrijven met de administratie. Dit wordt vaak als prettig ervaren omdat wij goed communiceren.

Duidelijke prijs

Elke boekhouding is anders, de een is minder complex als het ander. Na een kennismakingsgesprek waarin u aangeeft wat uw wensen zijn, kunnen wij een inschatting gaan maken over (gedeeltelijke) uitbesteding van de kosten. Wij bieden u daarna een vaste prijs per maand, kwartaal of jaar aan. Deze prijs is aangepast op hetgeen waar u ons voor vraagt. Aan het einde van deze periode wordt u niet verrast door een onduidelijk factuur. Vanaf €50 kunt u al voor boekhouding bij ons terecht!

Contact

Heeft u vragen voor ons over onze werkwijze, pakketten of heeft u een andere vraag? Neem gerust contact met ons op! U kunt via de website een contactformulier invullen. Hier antwoorden wij doorgaans binnen 24 uur op. Ook kunt u ons bellen om bijvoorbeeld een afspraak met ons te maken. Wij kijken er naar uit u te kunnen helpen bij het vinden van de juiste boekhouder.

Geef een reactie