Akwadraat maakt van grondstof naar afval

      Geen reacties op Akwadraat maakt van grondstof naar afval

Bent u op zoek naar een bedrijf die ervoor zorgt dat afval een grondstof wordt? Dan bent u bij Akwadraat aan het juiste adres! Hun motto is; van afval naar grondstof! Zij zeggen dat het DNA van Akwadraat te omschrijven is s het optimaliseren van de afvalketen. Hierbij zullen zij ervoor zorgen dat ze er zo lang mogelijk over zullen doen voordat iets afval wordt.

Uiteindelijk is iets nauwelijks her te gebruiken en wordt een product alsnog afval. Gelukkig heeft kwadraat daar iets op bedacht. Van afval naar grondstof! Om van afval een grondstof te maken moet al het afval eerst op de juiste manier ingezameld worden. Dit kan op verschillende manieren. Elke gemeente heeft daarvoor zijn eigen ambities en zijn eigen oplossingsrichtingen. Het bedrijf genaamd Akwadraat helpt u graag met het waarmaken ervan.

Wat zegt Akwadraat

Zij voelen zich maar zijn ook betrokken bij nieuwe mogelijkheden om de VANG doelstellingen te helpen bereiken. Daardoor doen zij aan een recycle service. Hierbij worden kleine producten aan huis opgehaald en hergebruikt. Hierbij kunt u denken aan stekkers of accu’s, metaal, leer, kaarsvet etc. Ook het verder uitsorteren behoort bij de taken van Akwadraat. Voor meer informatie kijkt u op de website.

Geef een reactie